Direct naar:

AFGELAST It's a Book 2020

14 maart 2020 in Leipzig

  • Evenement op de Academie in Leipzig met een beurs, symposium en presentaties
  • Ontmoet Valiz en kom meer te weten over onze (nieuwste) publicaties en de boeken die in lente/zomer 2020 zullen verschijnen!

Wat: It's a Book 2020 - Independent Publishing Fair Leipzig
Wanneer: 14 maart 2020, 12:00 - 21:00
Waar: Hochschule für Grafik und Buchkunst (Academy of Fine Arts Leipzig) - Wächterstraße 11, 04107 Leipzig
Organisatie: It's a Book - HGB, Leipzig
Taal: Duits
Toegang: Gratis


It's a Book is een onafhankelijke uitgeefbeurs die op 14 maart 2020 voor de elfde keer zal plaatsvinden. Het thema van deze editie luidt: It's a Book, It's a Buzz, It's Time to Discuss. Naast enkel een beurs, is It's a Book vooral een samenkomst van meer dan 50 onafhankelijke uitgevers. Behalve de boekenbeurs organiseert It's a Book een symposium met internationale sprekers en daarnaast besteedt de organisatie speciale aandacht aan boekprojecten van studenten. Het evenement wil meer zijn dan alleen een boekenbeurs en presenteert zichzelf als een heterarchische samenkomst voor onafhankelijke uitgeefprojecten en een plek voor kennisuitbreiding en uitwisseling voor alle deelnemers en bezoekers.

Till zal dit jaar aanwezig zijn op de Valiz-stand om alles te vertellen over onze nieuwste publicaties en aankomende projecten voor 2020. We kijken ernaar uit velen van jullie te ontmoeten in Leipzig!