Direct naar:

It's a Book 2022

19 maart 2022, Leipzig

  • Bijeenkomst van onafhankelijke uitgevers aan de Academie voor Schone Kunsten van Leipzig
  • Maak kennis met Valiz en met onze nieuwste publicaties en de komende boeken voor Lente/Zomer 2022!

Wat: It's a Book 2022 - Onafhankelijke Boekenbeurs in Leipzig
Wanneer: 19 maart 2022
Waar: Academie voor Schone Kunsten Leipzig, Wächterstraße 11, 04107 Leipzig en online
Georganiseerd door: It's a Book - ondersteund door Support-Büro der HGB Leipzig en DZA Druckerei zu Altenburg
Taal: Duits en Engels
Toegang: gratis

Openingstijden 12 – 21:00, symposium 13 – 18:00. Wees welkom op de markt en bij het symposium in de Academie voor Schone Kunsten Leipzig, Wächterstraße 11, 041.


It's a Book is een onafhankelijke uitgeverijbeurs die op 19 maart 2022 in Leipzig wordt gehouden. Het thema van de editie van dit jaar is Het is een boek, het is een woord dat je kiest, het is een taal die wordt gebruikt. Naast de boekenbeurs organiseert It's a Book een symposium en besteedt het speciale aandacht aan boekenprojecten van studenten. Het evenement wil meer zijn dan alleen een boekenbeurs en profileert zich als een heterarchische uitgeverijschool en een plek voor kennisuitbreiding en -uitwisseling. Na de online editie van vorig jaar vindt de boekenbeurs dit jaar in hybride vorm plaats: de beurs wordt gelanceerd middels een vernieuwde website voor de markt en een livestream voor het symposium.

Till zal dit jaar aanwezig zijn op de Valiz-stand om u alles te vertellen over onze nieuwste publicaties en aankomende projecten voor 2022. We kijken ernaar uit u te ontmoeten in Leipzig!