Direct naar:

Libros Mutantes 2022

22–24 april 2022, Madrid

  •  Maak kennis met Valiz tijdens deze muzikale editie van Libros Mutantes!
  •  Ontdek al onze nieuwste en verwachte titels en projecten

Wat: Boekenbeurs
Wanneer: vrijdag 22–zondag 24 april 2022
Waar: La Casa Encendida, Ronda de Valencia 2, 228012 Madrid
Organisatie: Libros Mutantes
Taal: Spaans en Engels
Toegang: Gratis


Libros Mutantes is terug! Van vrijdag 22 t/m zondag 24 april vindt deze onafhankelijke boekenbeurs weer plaats in La Casa Encendida met muziek als leidraad in deze editie. Na twee jaar verminderd contact wil de beurs lezers benaderen door middel van beeld en geluid, om een ​​meer fysieke en interactieve ervaring te bevorderen. Onder de noemer Mutant Perspectives vinden lezingen plaats waarin redactionele en muzikale fenomenen uit verschillende continenten vanuit een kritisch perspectief worden beliucht. Ook komen baanbrekende projecten aan bod waarin grafische vormgeving, poëzie en dans samenkomen.

Astrid, oprichter en mededirecteur van Valiz zal op Libros Mutantes aanwezig zijn om te vertellen over Valiz en al onze publicaties en projecten.

Libros Mutantes

Libros Mutantes is een in Spanje gevestigd initiatief gericht op de relatie tussen uitgeven en de visuele kunsten. Gedurende het hele jaar organiseert Libros Mutantes verschillende evenementen om een breed publiek bekend te maken met de creatieve wereld. Het hoofdevenement van hun kalender is de kunstboekenbeurs Libros Mutantes, die plaatsvindt in La Casa Encendida.

Sinds 2010 brengt deze kunstboekenbeurs een brede selectie van nationale en internationale kunstboeken, onafhankelijke publicaties en zines samen in een levendig evenement. Libros Mutantes is de grootste en meest uitgebreide in Spanje gevestigde organisatie gericht op het onderzoeken en verspreiden van de creaties van onafhankelijke uitgevers.