Direct naar:

London Art Book Fair 2019

5—8 september 2019 in Whitechapel Gallery, Londen

Ontmoet Astrid van Valiz en blader door onze (nieuwste) publicaties op de London Art Book Fair 2019.
Tijdens de beurs worden de winnaars van de Richard Schlagman Art Book Awards 2019 bekendgemaakt!

Wat: London Art Book Fair 2019
Wanneer: 5—8 september 2019
Waar: Whitechapel Gallery, 77-82 Whitechapel, High St., London, E1 7QX
Organisatie: Whitechapel Gallery
Toegang: Gratis


Begin september is Valiz aanwezig op de London Art Book Fair! Gedurende vier dagen transformeren creatieve en toonaangevende uitgevers, galerij 1 en 2 van Whitechapel Gallery tot de London Art Book Fair. Ontmoet Astrid van Valiz, blader door onze boeken en ontdek een breed scala van kunstboeken en publicaties van over de hele wereld. Neem deel aan workshops, seminars door uitgevers en diverse andere activiteiten.

Bovendien worden dit jaar tijdens de beurs de winnaars van de eerste editie van de Richard Schlagman Art Book Awards bekendgemaakt. Deze nieuwe prijs, opgericht in 2019, bekroont internationale kunstpublicaties in de Engelse taal. We zijn verheugd dat twee Valiz-publicaties op de shortlists staan:
Nathalie Zonnenbergs Conceptual Art in a Curatorial Perspective is genomineerd in de categorie 'Beste Bijdrage aan de Kunstgeschiedenis'.
Sovereign Words: Indigenous Art, Curation and Criticism, gerealiseerd in samenwerking met Office for Contemporary Art Norway, staat op de shortlist in de categorie 'Beste Boek over Hedendaagse Kunst'.