Direct naar:

Ruben Pater op het Superfuture Design Festival

25 juni 2022, Hannover

  • Een internationaal Design Festival gericht op design en de toekomst 
  • Ruben Pater is een van de sprekers op deze editie van het festival

Wat: Superfuture Design Festival 
Wanneer: 24 Juni 2022 — 03 Juli 2022, lezing door Ruben Pater op 25 juni  
Waar: Hafven, Kopernikusstraße 14, 30167 Hannover, Germany
Georganiseerd door: https://www.super-future.de/
Taal: Engels en Duits, Rubens lezing zal in het Engels zijn 
Toegang: tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.eventbrite.com/e/superfuture-talks-tickets-356985502247 (beperkt aantal plaatsen) 


"The world is changing. The future can be shaped.”
Op het eenweekse Superfuture Design Festival kunnen ideeën over de »toekomst« met elkaar en tussen disciplines worden uitgewisseld. Verwacht opwindende perspectieven van lokale en internationale ontwerpers uit een breed spectrum van de designwereld.

Superfuture wil een aanzet geven voor een onderzoek naar de huidige en toekomstige verantwoordelijkheid van design, een ruimte om vooruitstrevende benaderingen over te brengen, mogelijkheden te bespreken, zichtbaar te maken en actief deel te nemen aan de ontwikkeling naar een meer milieuvriendelijke toekomst.
Dit jaar staat Superfuture in het teken van het onderwerp: "Ontwerpen in een natuurlijke wereld: wat betekent het om regeneratief te ontwerpen?"

Als onderdeel van dit festival zal Ruben Pater op 25 juni een lezing geven over "CAPS LOCK: why we need less commerce and competition in design, and more commons and care"

De lezing zal in het Engels worden gehouden.