Direct naar:

Singapore Art Book Fair 2022

29 april–1 mei 2022, Singapore

  • Vind onze nieuwste boeken bij Singapore Art Book Fair!
  • Dit jaar zal Grey Projects Valiz vertegenwoordigen met een grote selectie boeken over hedendaagse kunst en design 

Wat: Singapore Art Book Fair
Wanneer: vrijdag 29 april–zondag 1 mei 2022
Waar: Singapore Art Museum, 39 Keppel Road, Tanjong Pagar Distripark, Singapore 089065
Georganiseerd door: Thing Books
Voertaal: Engels

Jason Wee, directeur van Grey Projects will zal Valiz vertegenwoordigen met een grote selectie boeken over hedendaagse kunst en design.⁣ Hun kramen zijn C08 en C09 bij SAM @ Tanjong Pagar Distripark, 39 Keppel Road. Registratie is dit jaar niet nodig.


De Singapore Art Book Fair (SGABF) is een jaarlijks meerdaags evenement dat hedendaagse kunstboeken en -zines viert. Het werd opgericht in 2013 en was de eerste in zijn soort in Zuidoost-Azië. De beurs heeft inmiddels naam gemaakt als een van de toonaangevende kunstboekenbeurzen in Azië. Elke editie toont de innovatieve benaderingen van stands uit Singapore en de rest van de wereld, waaronder kunstenaars, ontwerpers, distributeurs, kleine uitgevers, instellingen, galeries, zinemakers en prentmakers. De beurs is gratis en open voor het publiek en trekt jaarlijks duizenden bezoekers, met meer dan 7.000 in één weekend in de editie van 2019.

SGABF zet zich in om het begrip van kunstboeken in Singapore te verdiepen en de verkenning van dit diverse medium aan te moedigen als een cruciaal, zo niet centraal aspect van kunst- en ontwerppraktijken.