TPL_PWTTEMPLATE_SKIP_LINK_TITLE

Conferentie: The Future of Culture is Common

1, 2, 3 juni, Antwerpen

  • Het symposium 'Commoning Cultural Activism, Aesthetics, Organization and Policy' met keynotes, diverse workshops en een aantal events georganiseerd door Valiz in de Fringe Space! 
  • Valiz zal een aantal activiteiten organiseren rondom onze titels: CAPS LOCK, operatie wooncooperatie en Fragility/Kwetsbaarheid 
  • Schrijf je in voor het symposium: https://forms.uantwerpen.be/en/aria/future-of-culture-common-conference/ 

Wat: The Future of Culture is Common - Symposium 
Wanneer: 1—3 June 2022
Waar: Lange Sint-Annastraat 7, 2000, Antwerpen 
Organisatie: CCQO en Universiteit Antwerpen 
Taal: Engels
Toegang: €20 tot €35 per dag voor reguliere bezoekers, €10 tot €15 per dag voor studenten. (Het hele programma bijwonen is voor reguliere bezoekers €90,- en voor studenten €40,-) 

Deze driedaagse conferentie onderzoekt de vele manieren waarop commons cultuur vormen, en vice versa, hoe cultuur de commons vormgeeft. De conferentie is gestructureerd op basis van vier thematische clusters: ACTIVSME, POLICY, COMMONS ORGANISATION en AESTHETICS. De conferentie combineert lezingen met debatten, workshops en artistieke presentaties en richt zich zowel op wetenschappers als op beleidsmakers, activisten, kunstenaars, culturele professionals en studenten die willen werken met en in (culturele) commons. 

Keynotes door: Friederike Landau-Donnelly, Pascal Gielen, Manuela Zechner, Oli Mould

Valiz zal in de Fringe Space van de conferentie een aantal evenementen hosten, gerelateerd aan onze titels: CAPS LOCK, operatie wooncoöperatie en Fragility/Kwetsbaarheid.

De Fringe Space is een open ruimte waar bezoekers van het symposium elkaar op een ontspannen manier kunnen ontmoeten, korte presentaties kunnen bezoeken, met elkaar van gedachten kunnen wisselen over de conferentie en inspiratie kunnen opdoen. De Fringe Space biedt een randprogrammering het hoofdprogramma van het symposium, waarbij deelnemers meer kunnen horen over 'commons in culture' in de praktijk! We hopen je daar te ontmoeten!